Ruimte en flexibiliteit


Een iconisch kantoorgebouw

Ter Waarde 50 is ongetwijfeld een kantoorgebouw dat bij velen een belletje doet rinkelen. Vandaag wordt dit gebouw gerund door Bremhove Real Estate en hebben tal van innovatieve bedrijven er hun (extra) thuis gevonden. Zeven verdiepingen kijken uit over de wijdse omgeving rondom Ieper, waar de rust een stimulerende invloed heeft op de werksfeer.

Mobiliteit is vandaag super belangrijk en net dat vormt een stevig pluspunt. Richting Ieper sta je immers nooit in de file, waardoor je 's morgens en 's avonds nooit tijd hoeft te verliezen door aan te schuiven in stilstaand verkeer. Studies wijzen uit dat werknemers dit als een ongelooflijk voordeel beschouwen. Parkeren vormt ook geen probleem, waarbij zelfs vandaag bijkomende parkeerplaatsen werden gecreƫerd.

Dit gebouw biedt ruimte, aan betaalbare prijzen en in een regio waar de lonen eveneens nog relatief aanvaardbaar zijn. Zeker na coronatijden is een aangename omgeving des te belangrijker, net zoals voldoende afstand om als collega's samen te werken.

Interesse om het gebouw en de voordelen te ontdekken? Deel ons uw interesse hier.

Ter Waarde 50 is een project van Bremhove Real Estate.

Ter Waarde 50logo
Ter Waarde 50 is een kantorencomplex van Bremhove Reals Estate.

Contact